13 juli 2009

Litt roligere igjen.. :)

Greit, nå kan jeg oppdatere litt igjen. Det skjer liksom alltid et eller annet sånn at jeg må skrive mye på en gang. Men i går var jeg så sint at jeg tror jeg har fått black out på mye av det som har skjedd.

Men andre dagen vår her i san francisco så dro vi for å se golden gate bridge. Det var ikke bare bare. Vi tok trikk også skulle vi bytte til buss. Men i tok bussen feil vei, så da måtte vi ta den tilbake igjen. Alt i alt tror jeg vi brukte over 2 timer på å komme oss til denf ordømte brua!
Men vi fant den tilslutt!

Stjeler ett bilde av Hege siden mine er langt borte:



På kvelden dro vi på kino. Vi så the proposal. Den var hysterisk morsom, jeg holdt på å knekke sammen av latter! Anbefaler alle å se den! Den er med Sandra Bulloc.
Han mannen bak meg satt å hoppet i stolen så jeg tror han likte den også :p
Fra vi kjøpte billettene til filmen startet var det en time. Og her i USA har de ikke sånne små kinoer som vi har hjemme. De er gjerne 7 etasjer høye med masse restauranter, casinoer, spillehaller, masasjestoler oooosv.
Vi fant en kul spillehall, der de hadde et spill som het deal or no deal. Det var skikkelig arti! Det dumme var bare at vi vant. Så SYKT mye også. Vi vant over 500 sånne spillkuponger. Det tøøøyt ut og tøyt ut kuponger av den helvettes maskina!




Vi orker ikke spille de opp så vi byttet dem inn i noen rare bamser


I går så tok vi Cabel car greia til Lombard street. Gikk av et stykke unna selve sikksakk stedet,så vi måtte gå laaangt oppover i bratte bakker. Var litt slitsomt gitt. Kom tilslutt frem, tok noen bilder (mine er fremdles borte..) og gikk gjennom sikksakkdingsene. Skjønner ikke hvem som fant opp å bare lage en sikksakkvei midtmellom noen hus?
Men men :p

Sånn ser det ut hvis dere ikke har sett:
(Fremdeles Hege sine bilder..)





Meg på toppen! Litt sliten :p


Var på kino på kvelden i går også. Det har liksom blitt vår greie. I og med at jeg ikke er 21 ennå, så får vi ikke dratt ut, så må finne på noe annet! Vi så I love you Beth Cooper. Den var litt søt, men ikke ufattelig bra. Også var det her noen stjal kameraet mitt, så litt dårlige assisiasjoner til akkurat dette..

Idag har jeg først og fremst kjøpt meg nytt kamera. Det kostet 202 dollar inkludert minnebrikke, og er bæsjebrunt. Skikkelig stygt :P Men men.. det skal visst være bra, også er det casio sånn som jeg hadde fra før, bare med widescreen også er det veeldig tynt!

Etter det dro vi for å kjøre båt ute på the bay. Under golden gate bridge og rundt Alcatraz. Skulle egentlig inn på alcatraz også, men vi orket ikke. Vi følte vi så ganske mye av å kjøre rundt den :) Blåste ekstremt mye på båten,


så vi ente opp med å sitte inne store deler av turen!


Under golden gate bridge


Alcatraz. Ser ikke akkurat hyggelig ut..


SPiste middag på Hard Rock cafe <33
Men var litt ventetid, så brukte tiden godt


Mitt lille hode som er alt for lite til alt som finnes av hodeplagg!

Fant meg kjæreste i en butikk. Han var veldig søt:)

0 søte svar: