21 juli 2009

dag 16.17 og 18

Her kommer et til innlegg over flere dager. Beklager det!
Skal prøve å gjøre det så kort som mulig!

Dag 16, som blir lørdag dro vi til Redondo beach. Det er her de spilte inn mye av serien The O.C!
Vi tuslet litt rundt på pieren og spiste lunsj på dineren!
Her er noen bilder. Fulgte du med på serien kjenner du nok igjen flere av stedene!





Vi brukte nesten hele dagen bare på å komme oss ned dit, være der en time og å dra tilbake. Tok 1,5 time EN vei! Vi byttet tbane 3 ganger og tok en buss. Fryktelig slitsomt! :p
Når vi kom hjem igjen, fikk i oss litt mat og skulle tilbake til hotellet vårt, så var HELE hollywood Boulevard overfylt med brannbiler og politibiler. Tror jeg kunne telle 12 svære blinkende brannbiler i øyelengde! Sykt å se på egentlig. Og i tillegg kunne vi ikke se en eneste flamme eller en eneste røyksky noe sted. Og alle brannmennene så ut til å ta livet med den største ro. Så gud vet hva som skjedde!

I går, dag 17 så kom vi oss ikke ut av døra før ganske sent. Og det var så usannsynlig varmt. Sikker på at det var 44 grader.
Vi skulle på premieren til G-Force. Eventet skulle være i bygget ved siden av her, så vi kunne jo ikke gå glipp av det! Var jo rød løper og alt!


Her ser dere hvordan en rød løper i Hollywood ser ut. Den dekte en hel "block" av Hollywood boulevard og var plassert midt i veien, så bilveien var sperret av! Store saker her i Hollywood med andre ord! De som har stemmene til figurene i G-force er ingen andre enn Nicholas Cage og Penelope Cruz, så vi håper på å se disse.
Vi kom dit i 12-halv ett tiden, og det skulle starte kl 2. Vi fikk veldig gode plasser. Men det var så varmt at vi visste ikke hvor vi skulle gjøre av oss! Når klokka ble halv 2 begynte jeg å føle meg veldig dårlig, svimmel og uvell. Det var veldig udigg. Så jeg måtte bare gå! Rett før alt startet! Det var veldig kjipt. Men ville ikke risikere å svime av heller.. Jeg gikk ut av folkemengden og gikk forbi H&M. Der inne var det aircondition så jeg gikk inn og kom til hektene igjen, før jeg fant ut at H&M hadde vinduer ut mot der limoene stoppet. Så jeg sto der og fikk med meg alt fra vinduet, inne i air conditionen! Det var digg!

Det var vel store deler av det vi fikk gjort av "nyttige" ting i går. Med tanke på at jeg skal korte dette ned veldig!

Idag, dag 18 (!!!)
Idag tok vi den besluttningen om at vi ville være med på en guidet tur som heter så mye som "movie stars homes" De reklamerer veldig mye for det her i Hollywood, men vi har egentlig tenkt at det er litt for slemt. Føler det er litt for privat å drive å ta bilder av hjemmene deres, men etter nesten en uke her nede bestemte vi oss for at OKEY da, så får vi bli med.
Guiden vår tok oss med til mange kule steder!


Her bor skuespilleren David Spade. Han spiller i 8 simple rules. Han er visst veldig frekk, og snur alltid rompa til, viser fingeren eller andre ting når guidene kjører forbi hvis han er i innkjørselen! En gang hadde han stått i vinduet og hivet ut vannballonger på passasjerene! Koselig fyr!



Her bor Courtney Cox og David Aquette. Det er hans bil du ser der :)


Bak denne porten bor Christina Aguilera


og RETT ved siden av (sikker på at de kan se inn til hverandre) bor the Osbournes. Du kjenner kanskje igjen porten?


Denne leiligheten her eide Bruce Willis da han først kom til Hollywood for å bli filmstjerne. Det er den dag idag hans gardiner som henger der faktisk :p


Dette sinnsykt kule huset tilhører Dr.Phil! Jeg tror til og med jeg så bakhodet hans gå inn døra bak den svære porten :p


Dette huset på toppen av fjellet bodde Elvis i når han først kom til Los Angeles. Han trodde han kunne sjule seg ved å bo på toppen av fjellet. Men det kunne han ikke! Så han måtte flytte etter to mnd.. haha


Huset bak denne porten er huset Frank Sinatra bodde i da han døde. Det er fremdeles dattera Nancy som eier det


Dette er huset til Eddie Murphy under konstruksjon. Tror det blir fint da :p


Vi kjørte forbi huset til Michael jacson. Der han bodde når han døde. Det var veldig mange folk der, og roser på døra og masse stuff under postkassen!




I denne blokken her bor det masse kjendiser!
Jennifer Aniston, Lindsay Lohan, Cher, Elton John, Matthew Perry blandt annet!


Hvis noen husker da Lindsay Lohan kræsjet bilen sin inn i et skilt og inn i noen busker? Det skjedde i allefall her, og alle disse buskene måtte de erstatte!:p


Bak denne porten sjuler playboy mansion seg. Dette er bare inngangen. Utgangen er på en helt annen gate! Sier litt om hvor stort det huset er!


Her bor beatles stjernen Ringo Starr. Porten med stjernene på toppen! ;)


Her er huset til Simon Cowell


Det huset du ser her, ligger på toppen av fjellet og er verdt 37 millioner dollar. Det er GANSKE mye penger! Her har det bodd mange stjerner, men idag er det ingen kjente som bor der. Han som bodde der lengst var Steven Spielberg!


Dette her er huset hvor Tom Cruise og kate Holmes bodde i mens da datteren dems Suri ble født. Paparazzier lå i alle gatene få å få de første bildene av ungen!



Ja, dette var et lite utvalg av alt vi så. Vi fikk se så mye, rakk ikke ta bilde av alt, og kan ikke legge ut for mye heller! :P

Vi så blandt annet huset til Madonna, huset til Julia Roberts før hun flyttet til Venice Beach, der Angelina Jolie bodde med Billy Bob, masse hus som er brukt i filmer og tv serier, det ALLER første huset i Beverly Hills (SVÆÆÆÆRT!)
og helt til slutt kjørte han oss opp til Hollywoodskiltet!

Her er meg og Hege med downtown L.A i bakgrunnen


og her med Hollywoodskiltet!


Dette er faktisk ett av de nærmeste punktene å se skiltet fra hvis du ikke vil ta en tre timers fjellklatringstur. Guiden vår fortalte oss nemlig akkurat hva vi måtte gjøre hvis vi ville ta på skiltet. Det var ikke lett, men det er mulig. Men ulovlig!
Det er gjerde rundt, men man kan gå under det. Men man må visst nøye seg med å ta på undersiden av H'en, for går man lenger enn det kan man dette redd ned og dø :P
Og ikke nok med det, men når du først tar på H'en så begynner alarmen og ule, så da er det bare å løpe og gjemme seg!! ;)

0 søte svar: