15 juli 2009

Dag 12 - Coast Starlight

Idag måtte vi opp grytidlig for å rekke toget vårt fra San Francisco. Vi skulle ta ett tog i en times tid ned til San Jose for å bytte tog der. Derfra skulle vi ta den nye coast starlight ruten til AmTrak. En rute på godt over 10 timer.

Da vi kom frem til San Jose så fikk vi den fantastiske beskjeden om at toget vårt var forsinket med 1,5 time. Så vi satt på verdens minste togstasjon i San Jose i over 2 timer. Det var gøy.

Var ganske fint der i det minste, da :)


Vi ble tilsltutt plassert i verdens mest gigantiske toetasjes tog, sikkert 1 km langt! De hadde kino, arkade med spill, restaurant, kiosk og en hel haug av andre ting sikkert som vi ikke så.

Turen var helt fantastisk! Aldri opplevd lignende! Den nesten 11 timers lange turen var over på en-to-tre. Det gikk så vanvittig fort. Tror jeg kunne sitti å sett ut vinduet i flere dager, det var så ufattelig facinerende alt vi så!






Vi hadde noen gutter bak oss, de hadde kjørt toget helt fra L.A til Washington som er endestoppet på begge sider. Turen tok dem 2 dager, for så å sove 6 timer på et hotell i Washington, for å ta toget ned til L.A igjen. Det var sommerferien dems :P
Greit at det er en fin tur altså, men hallooo :p


Litt flere bilder før jeg runder av




Vi tok tbane til hotellet vårt, fant frem nesten med en gang. Fra vinduet har vi utsikt over hollywood boulevard og kodak theater. De spiller michael jackson på full guffe mens en gutt danser moonwalk rett nedafor her! Herlig! =)))

Og ja, vi har fått norske gutter rett over gangen! Splitter pine fylte korridorene her når vi kom inn! ;D

1 søte svar:

Runa sa...

Splitter pine, jeg hater deg litt nå... Jeg skal så ta tog gjennom USA en gang:p
Her er alt bra da, sånn hvis du lurte, og jeg er ganske lykkelig av grunner du sikkert kan tenke deg til;)
kos deg videre, pus!<3