05 juli 2009

city tourbus, statue of liberty, harlem og fyrverkeri

Jeg nevnte såvidt hva vi gjorde i går. Men vi trenger ikke gå så mye nøyere inn på det sånn egentlig.
Vi har ikke helt bestemt oss for om amerikanerne er hyggelige eller masete. Noen er kjempesøte og snille, kommer å spør om vi trenger hjelp til å finne noe når vi ser lost ut osv, mens andre bare er irriterende og skal ha oss til å kjøpe alt mulig rart. Man får liksom ikke gå helt i fred. Litt som å være i Tyrkia! Haha..

Anyways. Vi har, etter den vonde dagen for føttene våre i går, tatt en rolig dag idag. Vi kjøpte sånn city bus hop on-hop off tour greie. Kjørte gjennom hele uptown og harlem. Også kjørte vi halve downtownruten også var vi på broolyn. Brooklyn så skikkelig koselig ut! Alt gikk mye roligere for seg, ingen som tuta, eller løp rundt i gatene. For her på manhattan tar bilene seriøst helt av. Det er akkurat som på film, de tuter og tuter og bærter og blåser i fløyter og skriker til hverandre. Kjører på rødt gjør de og!
På brooklyntouren så kunne i se the statue of liberty! Det var litt stilig! Det var ganske langt unna, men vi skal ut dit med båt siden :)

Etter vi var på brooklyn tour så dro vi til hostellet vårt for å lade kameraet mitt som døde halvveis ut i dagen, litt trist..Etter det var det på tur for å finne adapter så vi kunne få liv i pcene våre igjen. Etter anbefaling fra de i resepsjonen her lette vi etter best buy på 125th street. Jadda.. Lett for hun å si. Vi fant ingen best buy, men vi fant adapter, etter mye om og men.
Vi endte opp med å spise middag på mcdonalds her på harlem.
Jeg må bare si at, hostellet vårt er superfint, og jeg har ingenting å klage på, bortsettfra hun franske dama jeg sover ved siden av. Men det kan vi snakke mer om siden. Men området vi bor på derimot, er ikke helt på topp. Det er bare african americans her. Noe vi egentlig burde visst. men vi visste ikke at vi skulle bo midt i harlem!
Så vi føler oss litt passe beglodd når vi går langs gatene, og ikke veldig velkommne.. men vi overlever vel det også! :)

Når det gjelder hun franske dama så er hun et kapittel for seg selv. Vi bor på 8mannsrom som er avdelt, så det er egentlig 4mannsrom. Hun franske er kanskje i slutten av 30'årene. Syk dame! Hun lager så masse rare lyder hele tiden, sier shit 14 ganger i sekundet til seg selv. vandrer rundt naken. Legger seg på senga og skrever med alt hun har mens hun smører seg med krem. Henger trusene sine i dusjen og jeg kunne fortsatt for alltid. Orker ikke snakke om hun, nå som hun endelig ikke er her! :P

Etter vi hadde en ekkel, skitten og helt forferdelig nasty middag på mcdonalds på harlem skulle vi til byen for å se på fyrverkeriene.
Vi kom oss til time square og gikk nedover 42nd street. Kom til enden og satt der i noen timer. Tror det ble ca 2 timer. Når fyrverkeriene endelig startet var vi helt målløse, det er det sykeste og mest spektakulere jeg har sett i hele mitt liv!!!

Jeg var i London på nyttårsaften, men det kan på ingen måte sammenlignes med det vi så idag! Det var helt sinnsykt!!! Alle burde oppleve 4th og july i New york!!! ;))

Så, etter en helt sykt lang, slitsom, mongotbanetur er vi nå hjemme. Håper franskdama aldri kommer hjem.

Skal legge inn bildene fra kameraet mitt imorgen, så da kommer et stort innlegg fult av bilder!!!
Stay tuned!!

Er forresten lov å kommentere... syns det er koselig jeg! :)

Savner alle!

2 søte svar:

Anonym sa...

I will not concur on it. I think warm-hearted post. Expressly the designation attracted me to read the sound story.

Anonym sa...

Good fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.